Johan falk filmerna listade i rätt ordning!

Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för C-More.

Tibber är i snitt 12.3% billigare än de största elbolagen.

100% förnybar el. 0% nonsens.
Skaffa tibber via bilden ovan eller denna LÄNK

Så får du 500kr i RABATT! :)

1.

 Noll Tolerans

Information

Leo Gauts kumpan rånmördar en juvelare och kriminalinspektör Johan Falk ser mannen som flyr iväg i en bil. När bilen stannar öppnar Johan Falk eld mot Leo Gauts kumpan som dör på platsen.Leo Gaut tar upp vapnet och skjuter mot en tomte. Tre vittnen ser allt och pekar ut Gaut men dagen efter så tar alla tre vittnena tillbaka vittnesmålet mot Gaut. Johan förstår att Leo har hotat vittnena och åker ensam hem till Gaut och förklarar att nolltolerans gäller. Dagen efter får Johan reda på att Gaut har anmält Johan för misshandel och Johan flyr från rättegången för att hitta den tjej som var inne hos Gaut samtidigt som han själv men kommer verkligen den kvinnan att vittna...?

 KÖP FILMEN HÄR

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

 2.

LIVVAKTERNA

 

Information

 

Johan Falk har fått en lägre tjänst på polishuset och funderar på att byta jobb, när hans goda vän Sven Persson ber om hjälp med en viss Nicolas Lehman, en så kallad säkerhetsman, som begärt en del aktier av Svens företag som betalning för ett jobb.

När Svens familj blivit hotade säger Johan Falk upp sig. Han förmedlar kontakt med ett säkerhetsbolag som åtar sig att bevaka och skydda familjen Persson och han deltar själv i arbetet.

KÖP FILMEN HÄR

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

 3.

DEN TREDJE VÅGEN

 

Information

 

Johan Falks tidigare chef vid Göteborgspolisen, Ola Sellberg, blir chef för avdelningen mot organiserad brottslighet vid Europol i Haag och vill gärna anställa sin gamla kollega. Falk är med sin familj på väg hemåt från en längre bilsemester och arbetsresa genom Europa och gör upp om att träffa Sellberg i Haag.

Samtidigt inser en svenska i London, Rebecka Åkerström, vilka affärer hennes sambo är inblandad i och flyr från denne. Hon kontaktar Europols svenske chef som hon sett på TV och Ola Sellberg har därmed möten med Johan och med Rebecka efter varandra på samma restaurang.

Och därmed möts Johan och Rebecka under omständigheter som oundvikligen tvingar in honom i hennes trassliga förflutna. En actionfylld jakt på bevis mot hennes fd sambo tar sin början...

 KÖP FILMEN HÄR 

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

4.

Johan Falk – Gruppen för särskilda insatser

information

Polisen Johan Falk har fått en ny tjänst på GSI, Gruppen för särskilda insatser, i Göteborg och återvänder från sin tid på Organized Crime (Europol) efter fem år. När kollegan och gamle vännen Tommy Ridders skjuts till döds under ett uppdrag upptäcker Johan att orsaken till enhetens framgångar bygger på att de har infiltratör bland de kriminella, och i samband med detta kommer Johan även i kontakt med en person som går under namnet Lisa som påstår sig ha känt Tommy. Personen har vänt sig till Johan för att få hjälp att skydda sig själv och sin familj.

KÖP FILMEN HÄR 

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

 5.

Johan Falk - Vapenbröder

 

Information

Johan Falk och specialenheten GSI är ute på ett rutinuppdrag tillsammans med en norsk hemlig polis. Tanken är att de ska köpa loss några automatkarbiner för att få bort de från gatan, men allt går inte enligt planen och plötsligt ändras spelreglerna helt.

KÖP FILMEN HÄR

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

 

6. 

Johan Falk - National Target

 

 

Information

Johan Falk och hans kollegor på GSI är mitt inne i ett tillslag av amfetamin. Amfetaminet tillhör en rysk maffialedare som väldigt få personer sett i verkligheten. Johan Falks infiltratör, Frank Wagner, sänder ut ett budskap i undre världen att han vill göra affärer med en stor mängd rent amfetamin, och hamnar i den värsta mardrömmen han kan tänka sig.

KÖP FILMEN HÄR 

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

 7.

Johan Falk - Leo Gaut

 

Information

En bil sprängs utanför en lågstadieskola där GSI:s chef Patrik Agrell precis lämnat sina barn. Bilen visar sig tillhöra en kriminell restaurangägare. Händelsen får Johan Falk att återuppta kontakten med Leo Gaut, en före detta kriminell restaurangägare som Johan satte bakom lås och bom för tio år sen (se Noll Tolerans), för att försöka få mer information om restaurang- och krogkriget som håller på att blossa upp.

KÖP FILMEN HÄR

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

 

 8.

Johan Falk - Operation Näktergal

 

Information

Johan Falk och hans kollegor på Gruppen för särskilda insatser har fått order att ta fast den som ligger bakom importen av unga kvinnor från öst och tvingar dem att prostituera sig.

KÖP FILMEN HÄR

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

 

 9.

Johan Falk - De fredlösa

 

 

Information

Polisledningen ger Johan Falk och hans kollegor på Gruppen för särskilda insatser order att sätta in alla medel mot den organiserade brottsligheten när en kvinnlig åklagare utsätts för ett sprängattentat. När media får reda på attentatet anklagar dom polisen för att inte rå på brottsligheten.

KÖP FILMEN HÄR

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

10. 

Johan Falk - Spelets Regler

 

Information

Det har gått två år sedan Johan Falk och Frank Wagner bröt sitt samarbete och Frank slutade som infiltratör åt polisen.

Frank har precis haft nyinvigning av sin bar när hans f.d. flickväns bror Kevin hamnar i svårigheter på grund av spelskulder. Samtidigt håller Johan och GSI-gruppen, tillsammans med tyska polisen, på att spränga en ovanligt hänsynslös liga som säljer en ny typ av narkotika som slår hårt mot ungdomar.

Franks sökande efter Kevin korsar Johans utredning och öppnar upp för ett nytt samarbete dem emellan - med den stora skillnaden att den här gången är det personligt för Frank. Johan och GSI tvingas iscensätta en avancerad operation för att snärja ledarna i knarkligan. Situationen blir ännu farligare eftersom det finns ytterligare en infiltratör med i spelet...

KÖP FILMEN HÄR

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

 11.

Johan Falk - De 107 patrioterna

 

 

Information

Det är en vacker dag i Slottsskogen, Göteborgs idylliska stadspark, när plötsligt det otänkbara inträffar - skottlossning mitt bland alla människor. Två gangstergäng skjuter vilt mot varandra och en stor polisinsats drar igång.

Konflikten växer snabbt till att involvera flera gäng från Göteborgs undre värld. GSI kopplas in för att försöka identifiera ett nytt gäng som visar sig vara både större och bättre beväpnade än alla andra. Den enda ledtråden är en tatuering på en av de dödade gängmedlemmarna. Mystiken tätnar när det visar sig att samma tatuering bärs av Rydellgängets nye vicepresident, Felix Rydell (Anastasios Soulis), lillebror till presidenten Seth Rydell (Jens Hultén). När så Seth blir beskjuten utanför tingsrätten tvingas han fly från sitt pågående fängelsestraff och dra in sitt gäng i kriget. Han kräver att gängets säkerhetsansvarige, Frank Wagner (Joel Kinnaman), tar tag i situationen med full kraft.

Johan Falk (Jakob Eklund) och hans kollegor på GSI inser snart att det uppblossande gangsterkriget växer till deras farligaste och mest våldsamma fall någonsin…

KÖP FILMEN HÄR

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

 

12. 

Johan Falk - Alla råns moder

 

 

Information

Några män tränger sig in i den pensionerade chefsingenjören Arthur Jönssons hem. Målinriktat letar de igenom bostaden efter några ritningar. En tid senare utför samma män, som visar sig vara före detta svenska militärer, ett värdetransportrån. Ett rån som Johan Falk (Jakob Eklund) och hans kollegor på GSI får en olustig känsla av att det bara är en övning inför ett mycket större rån. Ett rån, som det visar sig, kommer att få alla andra rån i polisens historia att blekna i jämförelse.

Samtidigt har GSI:s andreman, Sophie Nordh (Meliz Karlge) fått en hållhake på gangsterledaren Seth Rydell (Jens Hultén). Seth är den som levererar vapen och fordon till militärligan. Och nu ger hon honom ett erbjudande han inte kan säga nej till. Problemet är bara: Kommer Seth att samarbeta och infiltrera ligan? Eller har han en egen agenda? GSI:s chef Patrik Agrell (Mikael Tornving) inser att GSI för första gången fått en infiltratör i sitt stall som det inte går att lita på alls. En karismatisk, helt hänsynslös psykopat…

KÖP FILMEN HÄR

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

 

13. 

Johan Falk -  Organizatsija Karayan

 

 

Information

Johan Falks (Jakob Eklund) styvdotter Nina (Hanna Alsterlund) har äntligen fått bättre kontakt med sin biologiske pappa byggmästaren Örjan (Johan Hedenberg). Samtidigt krackelerar allt för Örjan. Hans skulder till en estnisk byggfirma på ett av kommunens byggprojekt i Göteborg, leder till att Nina kidnappas. Vad kidnapparna inte räknat med är att Ninas styvpappa är polis.

Johans och GSI:s inblandning skapar en snöbollseffekt som leder ända upp till toppskiktet av norra Europas farligaste maffia, den est-ryska Karayan; en maffia bestående av före detta underrättelseofficerare från KGB. Karayan beslutar att lösa situationen i Sverige – permanent. För Johan blir det här hans livs mest personliga resa ner i Göteborgs undre värld.

Samtidigt fördjupas hanterar/infiltratörs-relationen mellan Sophie Nordh (Meliz Karlge) och Seth Rydell (Jens Hultén). Seth lovar att hjälpa Sophie med att lokalisera Karayans toppmän i Göteborg. Som gentjänst vill han ha något personligt utfört…

KÖP FILMEN HÄR

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

 

14. 

Johan Falk - Barninfiltratören

 

 

Information

En ung rånarliga som har specialiserat sig på att råna väktare i köpcentrum härjar i Göteborg. Polisen kallar ligan för Nakenrånarna eftersom de tvingar väktarna att klä av sig kläderna innan de försvinner med värdeväskorna. Ett rån går snett då en oskyldig förbipasserande dödas samtidigt som färgampullerna i väskorna hinner utlösas. Nu måste rånarligans unge ledare Ricky (Tom Ljungman) snabbt få pengarna tvättade från den blåa färgen, vilket ett fåtal experter i landet klarar av, innan han betalar den person som sålt rånkonceptet till honom.

Johan Falk (Jakob Eklund) och hans kollegor i GSI vrider upp tempot i sin jakt och kontaktar sina informatörer för att försöka ta reda på vem som begår rånen och vem som är hjärnan bakom allt. Samtidigt kör Frank Wagner (Joel Kinnaman) in i Göteborg för att möta sitt gamla gäng – med Seth Rydell (Jens Hultén) och Felix Rydell (Anastasios Soulis) i spetsen – för att göra upp en gång för alla. De kommande dygnen blir de mest dramatiska i deras liv, inte bara för Rydellgänget utan även för GSI-gruppen…

KÖP FILMEN HÄR

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

 15.

Johan Falk - Kodnamn Lisa

 

Information

Frank Wagner ligger och sover tillsammans med sin familj. Alla planerna för att flytta utomlands ligger klara på köksbordet. Då hör de hur någon försöker bryta sig in i lägenheten. Fem svartklädda och maskerade män försöker ta sig in. Frank reagerar snabbt och lyckas fly. Han kontaktar Johan Falk. Varför vill någon ta livet av honom? Har någon röjt hans samarbete med polisen? Frank och Johan vet inte vem som vet vad, och vilka de kan lita på.

 

     KÖP FILMEN HÄR  

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

16.

Johan Falk: Ur askan i elden

 

Information

Johan Falk (JAKOB EKLUND) följer med hustrun till en död maffiaboss ner till Lettland för att där försöka lösa en gåta som gäckat honom i tre år. Det Johan finner nere i en stuga utanför Riga chockar inte bara honom själv utan även Göteborgspolisens specialenhet GSI:s nye chef Sophie Nordh (MELIZ KARLGE) och den förre chefen Patrik Agrell (MIKAEL TORNVING). Samtidigt håller en lettisk maffiagruppering på att lyfta upp gömda och glömda sovjetiska militärcontainrar från vattenfyllda gruvhål en bit därifrån. Containrar fyllda med vapen. Och allt skall upp till Sverige!

Samtidigt släpps de flesta av originalmedlemmarna ur Rydellgänget ut från ett långt fängelsestraff. Tillsammans med nyrekryteringar på anstalterna går nu Seth Rydells (JENS HULTÉN) gäng från tre till tjugotre medlemmar över en dag, och maktbalansen i Göteborg kastas om totalt. På den vilda muckarskivan i Rydells nya, legitima lokaler där alla är samlade sker ett våldsamt attentat...

 

Köp filmen HÄR

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

17.

    Johan Falk 14 - Tyst diplomati

 

Information

Johan Falks (JAKOB EKLUND) kollega från säkerhetsbranschen, Pernilla Vasquez (ALEXANDRA RAPAPORT, från ?LIVVAKTERNA?, 2001), dyker oväntat upp när Göteborgspolisens specialenhet GSI är på spaning uppe i Stockholm. Det egendomliga är att Pernilla verkar lotsa några misstänkta terrorister, förser dem med avancerade vapen, för att i centrala Stockholm mörda en diplomat. Men väldigt lite är vad det ser ut att vara när händelserna sätts i rullning.

Samtidigt ökar de inre spänningarna i Seths Rydells (JENS HULTÉN) gäng när hans gamle ungdomsvän och gängets andreman sen urminnes tider, Jack Rolander (BJÖRN BENGTSSON), mer och mer misstänker att Seth samarbetar med polisen. Seth får också problem med en ny kriminell gruppering, kavkazmaffian, som etablerat ett MMA-gym i Kortedala. Och GSI inser plötsligt att händelserna de varit med om de senaste åren, allt hänger ihop. Men hur?

 

Köp filmen HÄR

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

18.

Blodsdiamanter

 

Information


GSI följer upp ett vapenspår som leder rakt in kavkazmaffians högkvarter på västkusten. GSI-medlemmen Niklas Saxlid (Alexander Karim) är den i gruppen som är specialist på undercover-verksamhet och han har nästlat sig in i kavkazernas verksamhet. Men plötsligt händer något och Niklas försvinner! Samtidigt så krackelerar det fullständigt i Rydellgänget som delas upp i två falanger när de skall genomföra gängets största kupp någonsin. För att få arbetsro lierar sig Seth Rydell (JENS HULTÉN) med kavkazmaffian, och den andra falangen ledd av Jack Rolander (BJÖRN BENGTSSON) knyter ännu hårdare band till Vijay Khans pakistanska liga. Samtidigt tar Johan Falk (JAKOB EKLUND) direkt konfrontation med den mystiska kvinnan som hotat hans familj. Och Seth Rydells nya tjej Madeleine Wiik (ALIETTE OPHEIM) visar sig vara en bricka i spelet som lyfter allt till en helt ny nivå. JOHAN FALK – BLODSDIAMANTER är den tredje av fem nya filmer i den stenhårda och intensivt spännande historien om Göteborgspolisens specialstyrka GSI. Även denna sista säsong är inspirerad av verkliga händelser, brottsfall, infiltratörer och poliser.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

19.

Lockdown

 

Information

 

En attack sker inne i det stora polishuset i Göteborg och polisledningen försätter omedelbart byggnaden i ”lockdown”, ingen får komma in eller ut. Nästan samtidigt startar en stor rättegång i byggnaden bredvid. Det är Seth Rydells (JENS HULTÉN) ärkefiende Vijay Khan (ALEXANDER LANGE) som begärt omprövning av sin dom då det framkommit att GSI använt sig av möjligtvis olagliga metoder. Samtidigt dyker Helén Falks (MARIE RICHARDSON) ex upp, Örjan Bohlin (JOHAN HEDENBERG) med en massa dokument som han stulit i Estland. Dokument som kan vara lösningen på att identifiera den okända, stora maffiaorganisationen som hotat Johan och hans familj. När Örjan lämnar över dokumenten till Helén – som har antytt att om han hjälper familjen skall han få träffa sin gravida dotter Nina (HANNA ALSTERLUND) och sitt barnbarn i framtiden – så märker de inte att maffian hela tiden följt Örjan hack i häl. JOHAN FALK – LOCKDOWN är den fjärde av fem nya filmer i den stenhårda och intensivt spännande historien om Göteborgspolisens specialstyrka GSI. Även denna sista säsong är inspirerad av verkliga händelser, brottsfall, infiltratörer och poliser.

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

20.
Slutet

Information

 Alla trådar knyts ihop i denna den sista GSI-filmen någonsin. JOHAN FALK – SLUTET är den sista av fem nya filmer i den stenhårda och intensivt spännande historien om Göteborgspolisens specialstyrka GSI. Även denna sista säsong är inspirerad av verkliga händelser, brottsfall, infiltratörer och poliser.

 

STREAMA FILMEN

STREAM 1

STREAM 2

STREAM 3

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)